fredag den 13. juni 2014

Egypten // Sunwing Waterworld

Det er efterhånden halvanden uge tiden siden vi kom hjem fra ferie og derfor synes jeg det er tiden til at begynde at vise jer lidt billeder fra vores tur. Der er så meget jeg gerne vil dele, derfor vil der blive drysset lidt ferie relateret indlæg udover bloggen det næste stykke tid. 






Som i jo nok allerede ved, gik turen til Egypten, hvor vi boede på Hotel Sunwing Waterworld Makadi Beach i en lille ferie by ved navn Makadi Bay, som er en by der ligger 30 km udenfor Hurghada. Selve hotellet vi boede på, var et ****+ hotel med All Inklusiv, hvilket jeg aldrig havde prøvet før, så jeg havde ikke det vilde af forventninger til det. Men må sige at det overraskede mig positivt. 
Jeg har hørt mange sige at de bliver trætte af maden man kan få, når man har All Inklusiv, men det gjorder vi overhovedet ikke, hvilket nok også skyldes at der var 9 restauranter vi kunne vælge imellem at spise på (nogen af dem, dog med retter hvor der ville være et lille mere tillæg, hvilket overhovedet ikke var voldsomt i forhold til den mad man fik). Der var så mange steder man kunne spise på, at vi ikke nået dem alle sammen, hvilket jo synes var lidt arveligt. 
Det eneste vi endelig synes der manglede, når man tænker på maden, var et sted hvor man kunne få noget frisk frugt i løbet af dagen, da jeg hurtigt synes man blive lidt træt af burger, pomfritter osv. 
Men udover det, må sige der manglede virkelig intet på hotellet, og hvis der manglede noget, så fandt tjenerne det til os. Som jeg faktisk har en lille sjov historie med. 

Den ene af dagene var der ikke en parasol ved de liggestole vi lå ved, derfor ville hr. kæreste finde en, ved nogen stole der ikke blev brugt. Men da han endelig havde fundet en og vil bærer den tilbage til vores stole, kom en af tjenerne hen til ham og sagde "No no no, it is your holiday" og derefter tog han parasolen fra ham og sagde han nok skulle komme over til os med den, hvilket er meget uvant for os, da han jo sagtens selv kunne have båret den de 50 meter over til vores stole. Men vi måtte simpelhen intet lave selv, det var jo vores ferie.   




Men generelt var hotellet bare i en meget høj sandart og der virkelig ikke var sparet på noget. 
Selve værelset vi boede på, var ca. 55 m2 (vores nuværende lejlighed på på 45 m2), og der var både badekar, brus, walk-in, stue med tv, soveværelse, stor altan og der blev gjort rent og ryddet op hverdag og det skal lige sige at dette er den lille lejlighed man kan få. 
På hotellet var der også 6-7 pools man kunne vælge imellem, og der var 5 rutsejebaner for voksne og nogen stykker for børn, så der er plads til alle mennesker uanset alder. Men på samme tid var de forskellige ting spredt lidt ud over det hele, så man kunne bare ligge så ved en af de andre pools hvis man ikke gad hører larmen som et kæmpe vandland medfører. 
Da hotellet var så stort som det var, var vi en smule overvældet over det hele den første dag, for vi vidste ikke rigtigt hvor det forskellige er og vi ville jo bare gerne se det hele. Men det kom vi hurtigt efter og vi fandt da også vores ynglings steder.  






Men jeg må sige alt i alt var vi meget meget tilfredse med hotellet og dens omgivelser som bare var helt fantastiske, håber lidt i gang fornemme det ud fra billederne. 
Nu blev det her indlæg meget meget langt, men det er bare svært at gøre det kort når der er så meget man gerne vil fortælle, håber ikke i synes det er alt for kedeligt at hører om, for jeg nyder ihvertfald at skrive disse indlæg, for det giver mig en chance for at kigge tilbage på ferien og sætte nogen ord på den. 
God weekend <3 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar