mandag den 28. oktober 2013

10 hyggelige ting at lave på en regnvejres dag




"Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, men kun dårlig påklædning", sådan er der altid blevet sagt i min familie. Men det er ikke sjovt at gå rundt i regntøj dag ud og dag ind. Men så er det godt der er råd forude for ting der kan gøre en regnvejrsdag lidt hyggeliger.
  1. Rydde op i ens klædeskab, det kan godt være det ikke er hyggeligt i mens det står på, men man får sådan en rare følelse bagefter.
  2. Når i er færdige med nummer 1 så kan i shoppe lidt på nette, for nu hvor man har fået ryddet op i ens skab, så er der jo plads til lidt nyt. Så hvorfor ike forkælde sig selv?
  3. Fin en masse blade, en god stol, noget varmt og drikke og et tæppe og sørg for at have alt indenfor rækkevide og sætte dig i stolen og nyd et par afslappende par timer, imens man kan hører regnen udenfor. 
  4. Bag en lækker kage, eller lav andet lækkert som man kan hygge sig med når det bliver aften. 
  5. Invitere veninderne over, til en hygge aften her kan du også bruge kage fra nummer 4, til at servere for dem. Sørg for at have et par spil klar og lave den helt store spille aften. Det er altid et stort hit for de fleste. 
  6. Forkæl dig selv med wellness. Man kan enten vælge at få en god kropsmassage, men man kan også forkæle sig selv der hjemme med et varmt karbad med aromatiske olier og en forfriskende ansigtsbehandling. 
  7. Lav popcorn og sæt din ynglings tøsefilm på, og nyd at vejret ikke egner sig til andet. 
  8. Tag regntøjet på, og andre børnelige sjæle med ud og hop i vandpytter, det er så skært. 
  9. Hvis man gerne vil ud og lave noget undenfor hjemmets fire vægge, så kan kigge i kalender, på f.eks. KultuNaut eller VisitDenmark, her kan man kigge i deres begivenhedskalender og se og der er noget der falder i ens smage. 
  10. Hvis ikke man er til at hoppe vandpytter fra nummer 8, så kan man også tage kæreste eller en god veninde i hånden og tage en paraply med og gå en tur i skoven og nyde hinandens selvskab. 
Nu er der ingen grund til at sidde og kede sig på en regnvejrs dag fordi man ikke ved hvad man skal. Kom endelig med jeres egen ideer til hvad i synes er hyggeligt når det regner. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar