fredag den 6. september 2013

Et besøg hver



Da hr. kæreste og jeg var i Berlin, søgt vi en aften efter et sted og spise og vi fandt et sted der hedder Vapiano. Ingen af os vidste hvad det var, så vi gik spændte ind. Da vi kom ind, fik vi udleveret to kort og en flink mand forklarede os hvad vi skulle. Vi stod overvældet af alle de indtryk, for vi havde aldrig set noget lignede i Danmark. Det kort man fik udleveret skal man bruge når man skulle bestille sin mad.


Der findes tre forskellige diske, hvor man kan vælge frit imellem pasta, pizza og antipasti. Hver ad de forskellige typer mad, har sin egen køkkenafdeling bad disken og når man har besluttet sig for hvilken type mad, man ønsker, går man hen til kokkene, og bestiller også laver de maden, mens man ser på. 
På alle borde står der altid flere slags krydderurter i potter, som man kan  tage og drysse over maden, ligesom der også er forskellige slags olier og balsamico mv. 



Vi valgt at prøve en pizza, og det var en kæmpe succes. Og det var vildt lækkert man kunne putte de krydderurter på pizza som man gerne ville. 
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg er kommet på denne restaurant, da den er til at finde i mange forskellige byer. 




Vi nød stedet så meget at vi kom der to gange. Og begge gang hvor det en oplevelse for taler for sig selv. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar